Usluge

DRUMSKI TRANSPORT

Drumski tranport je usluga koju na najprofesionalniji način možemo izvršiti u svakom trenutku po najpovoljnijoj ceni kako u Srbiji, tako i širom sveta.

Specijalni transport

Nudimo vam usluge specijalnog transporta, bilo da je reč o vangabaritnom transportu, transportu nafte i gasa ili je u pitanju transport opasne robe.

Avio transport

Vršimo avio transport robe ka svim destinacijama, uz garanciju sigurnosti i kvaliteta usluge. Izaberite direktan ili kombinovani transport robe avionom.

Transport kontejnerima

Transport kontejnerima je jedan od najpopularnijih tipova transporta robe. Možemo vam obebediti siguran transport svake vrste robe u kontejnerima širom sveta.

Vodni transport

Vodni transport robe u kontejnerima je usluga koju možemo ponuditi svim svojim klijentima. Robu preuzimamo bilo gde u svetu i transportujemo tamo gde želite.

Transport robe železnicom

Železnički transport robe je jedan od najekonomičnijih vidova transporta, a mi vam možemo ponuditi najsigurniji i najbrži prevoz svih vrsta robe železnicom.

Kada je u pitanju transport robe, naš tim Vam nudi širok spektar usluga. Bilo da je reč o transportu u okviru granica naše zemlje, transportu robe u zemlje Evrope, ili o prekookeanskim transportima, mi ćemo se pobrinuti da Vaša roba stigne na željeno odredište na najefikasniji način. Ovo su usluge koje Vam stoje na raspolaganju.

Drumski transport

Nudimo Vam drumski transport robe uz najsavremeniju opremu, obučen kadar ljudi i specijalna vozila kao što su kamioni furgoni, cisterne i šleperi. Bez obzira na to o kojoj vrsti robe je reč, bezbednost Vaše pošiljke, efikasnost i vrhunski kvalitet usluge su zagarantovani.

Kontejnerski transport

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa brodarskim agencijama širom sveta, transport robe kontejnerima koji organizuje naša kompanija podrazumeva najpovoljniju ponudu. Bilo da je reč o kontejnerskom transportu po principu punih kontejnerskih utovara ili po principu zbirnog kontejnerskog transporta, Vaša pošiljka će na najbrži i najbezbedniji način stići na željenu adresu.

Avio transport

Zaključeni ugovori sa poznatim aviokompanijama širom sveta su nam omogućili da Vam ponudimo uslugu avio transporta na najvišem nivou. Avio transport robe obavljamo u vidu direktnog ili kombinovanog transporta, uz mogućnost multimodalnog prevoza ukoliko mesto preuzimanja robe nije isto mesto u kome se nalazi aerodrom.

Železnički transport

Železnički transport robe je jedan od najekonomičnijih vidova transporta, koji je dostupan svim našim klijentima. Transport robe vršimo običnim ili specijalnim vagonima, vagonima sa visokim stranicama i otvorenim i zatvorenim vagonima. Ukoliko Vam je potreban prevoz automobila, u te svrhe koristimo specijalna plato kola.

Zbirni transport

Zbirni transport robe je odlična opcija za manje pošiljke koje ne zauzimaju ceo tovarni prostor. Prednosti ovog vida transporta su niže cene, brža isporuka, minimalni rizik tokom prevoza, potpuna kontrola pošiljke, kao i činjenica da ne postoji minimum robe koja može biti transportovana. Organizujemo zbirni transport iz Italije, Nemačke, Austrije, Španije, Holandije, Belgije i drugih zemalja Evrope.

Brodski transport

Naša kompanija Vam nudi sve vrste prevoza kada je u pitanju vodni saobraćaj, što uključuje rečni, pomorski i okeanski brodski transport. Zahvaljujuči saradnji sa brodskim agencijama širom sveta nudimo praktično neograničen tovarni prostor, kao i efikasnu i profesionalnu uslugu transporta.

Carinsko skladištenje

Naša kompanija se može pohvaliti i time da poseduje javno carinsko skladište koje zauzima površinu od 500 m2, uz kompletan audio i video nadzor, obezbeđenje, i savremen sistem hlađenja za robu koja zahteva posebnu temperaturu.

Špediterske usluge

Naš stručni tim pronalazi optimalna rešenja za sve Vaše zahteve, kao i unapređenje Vašeg poslovanja. Za Vas obavljamo sve u oblasti špedicije i špediterskih usluga, bez obzira na to za koji vid transporta se odlučite.