Avio transport robe

Utovar robe u avion

Za našu kompaniju avio transport robe je nešto čime se bavimo već dugi niz godina, i nešto što nam je postalo svakodnevica. Zaključeni ugovori sa poznatim aviokompanijama, po posebnim uslovima, najbolji su pokazatelj toga da transport robe avionom koji mi nudimo podrazumeva specialne pogodnosti i najviši nivo usluge.

Avio transport robe vršimo ka svim destinacijama, uz preuzimanje i dostavu u najkraćem mogućem roku. Naše usluge se mogu organizovati kao direktan transport, ali i kao kombinovan.

U slučaju da se aerodrom ne nalazi u gradu koji je mesto preuzimanja robe, postoji mogućnost multimodalnog prevoza. Ova usluga podrazumeva utovar na dogovorenoj adresi, prevoz do aerodroma, kao i istovar i predaju robe aerodromskom magacinu.

Avio transport je usluga koja se obavlja po principu “od vrata do vrata”. Vaša roba se preuzima na dogovorenoj adresi, prevozi se do aerodroma, preuzima na destinaciji i potom isporučuje na dogovorenu adresu, u kojem god delu sveta da se ona nalazi.

Kada je u pitanju transport robe avionom naša kompanija, po želji klijenta, može preuzeti odgovornost i za sledeće aktivnosti:

  • Priprema dokumentacije
  • Obavljanje svih špediterskih radnji u vezi izvoznog/ uvoznog carinjenja robe
  • Organizovanje čarter letova i ekspres pošiljki
  • Praćenje pošiljke
  • Obaveštavanje klijenta o vremenu prispeća i dostave

 

Naša kompanija nudi uslugu skladištenja robe, bilo da Vam je to potrebno pre ili nakon transporta. Vaša roba se skladišti u preko 1000 m2  magacinskog prostora koji je opremljen prema savremenim standardima.

Ako je Vašu robu potrebno skladištiti u inostranstvu, naša saradnja sa pouzdanim firmama širom sveta garantuje visok kvalitet usluge.

Ono o čemu definitivno ne bi trebalo da brinete jeste sigurnost Vaše robe, jer je to ono što je, kada je u pitanju avio transport robe, prioritet. Za sigurnost Vaših pošiljki dobijate garanciju naše firme, ukoliko želite svoju robu možete dodatno osigurati. Osiguravajuće kompanije sa kojima smo potpisali ugovore pobrinuće se da Vaša roba bude apsolutno bezbedna.