Drumski transport robe

 

Drumski transport je jedna od naših usluga koju obavljamo na jako profesionalan način uz višegodišnje iskustvo koje u svemu tome pomaže. Nije bitno da li vam je potreban drumski transport robe u Srbiji ili ka inostranstvu, mi smo tu da pomognemo u tome.

Posedovanjem velikog broja sopstvenih vozila koja mogu prevesti robu različite veličine, kao i saradnjom sa velikim brojem inostranih prevoznika u inostranstvu u mogućnostima smo da vam ponudimo drumski transport robe bilo gde u svetu u jako kratkom roku.

Ono što izdvaja našu kompaniju u oblasti drumskog transporta robe, i čini liderom u ovoj oblasti je efikasnost i najviši mogući kvalitet usluge.

Celokupan transport možemo organizovati na više načina u zavisnosti od vaših potreba kao i budžeta. Direktan transport je jedan od najbržih načina, dok je moguće organizovati i kombinovani transport koji se sastoji od kombinacije druskog, železničkog, avio ili vodenog transporta određene robe.

Nakon transporta robe na željenu destinaciju, ne morate brinuti o istovaru iste jer u našoj ponudi se nalazi i profesionalan istovar i utovar svih vrsta robe.

Bezbednost robe koju mi prevozimo je garantovana, jer najsavremenija oprema uz specijalna vozila i kadar koji imamo u našoj kompaniji za transport upravo ovo i garantuju. Na vama je da nas kontaktirate i pružite nam osnovne informacije, a transport robe je naš posao.

Sva vozila u našem voznom parku imaju ADR sertifikate i CMR osiguranje, što nam pored transporta hladnjačama i transporta rasutog tereta, omogućava da u ponudu uvrstimo i transport opasne robe i materijala. Sve ovo važi kako za transport robe u Srbiji, tako i za međunarodni transport van granica Srbije.

Drumski transport nije jedina usluga koju vršimo, jer pored toga obavljamo i sve aktivnosti koje idu uz transport, kao što su:

  • Pakovanje robe
  • Utovar i istovar robe
  • Izdavanje svih potrebnih dozvola za međunarodni transport
  • Obavljanje carinskih procedura
  • Špedicija i
  • Distribucija

U sklopu kompanije naše kompanije se nalazi i preko 1000m2 magacinskog prostora koji ispunjava sve standarde bezbednosti, u kojima možete skladištiti svu robu pre ili posle transporta.

U svakom trenutku možete znati gde se roba nalazi uz pomoć satelitskog praćenja. Svako vozilo je opremljeno GPS sistemom, pa sami možete pratiti pošiljku u realnom vremenu.

Garancija za prevoz svake vrste robe je sastavni deo ugovora o prevozu robe, a pored toga možemo vam omogućiti i svaku vrstu dodatnog osiguranja ukoliko je potrebno.