Kontejnerski transport robe na bilo koju destinaciju - Transport robe

 

Transport robe kontejnerima širom sveta je usluga koju naša kompanija nudi po jako povoljnim cenama.

Saradnja koju imamo sa velikim brojem brodarskih agencija širom sveta nam omogućava da u najkraćem roku obezbedimo brodski transport kontejnerima svih vrsta robe.

Transport robe u kontejnerima organizujemo u više oblika u zavisnosti od vaših potreba, a po principu:

  • Punih kontejnerskih utovara (FCL)
  • Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL)

 

Zbirni transport robe organizujemo za klijente koji imaju malu količinu robe za transport, pa se više malih pošiljki pakuje u zbirni kontejner i samim tim snižava cena transporta robe. Kod zbirnog transporta robe, ne postoji ograničenje u vidu minimuma robe koja može biti transportovana.

Sa ponosom možemo istaći da sarađujemo sa mnogim velikim lukama u Jugoistočnoj Evropi među kojima su: luka Konstanca, Koper, Rijeka, Bar, Solun, Hamburg i Beograd. Ovde se ne završava lista partnerskih luka jer takođe sarađujemo i sa svim važnim lukama širom sveta koje se nalaze u Kini, Tajvanu, Singapuru, Tajlandu, Koreji, Indiji i Australiji.

Roba koja se transportuje u našim kontejnerima je potpuno osigurana ugovorom o transportu koji potpisujete sa našom kompanijom. Sigurnost vaše robe je nama najbitnija, zato smo omogućili svim klijentima dodatno osiguranje u saradnji sa osiguravajućim kućama Basler i Uniqa.

Pored samog transporta robe kontejnerima, organizujemo i sve prateće aktivnosti koje idu uz transport, a to su:

  • Obezbeđivanje kontejnera prilikom transporta
  • Pakovanje i obezbeđivanje robe unutar kontejnera
  • Prevoz do odredišne luke i od odredišne luke do željene adrese
  • Izdavanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije
  • Izvršavanje carinskih procedura
  • Obaveštavanje klijenata o stanju i lokaciji robe tokom samog transporta

 

Ukoliko vam je potreban skladišni prostor pre ili nakon samog transporta robe, mi vam možemo obezbediti da roba bude sigurna u svakom trenutku u bilo kom delu sveta putem partnerske mreže koju imamo. Pored toga, naša kompanija ima preko 1000m² skladišnog prostora koji je prilagođen čuvanju svih vrsta robe, čak i specijalnih i opasnih roba koje transportujemo.

U svakom trenutku možete znati gde se nalazi roba uz pomoć GPS tehnologije koja se nalazi u svakom kontejneru koji šaljemo. Na taj način možete biti sigurni u bezbednost i rok isporuke robe koju transportujete kontejnerima.