Kontejnerski transport robe

 

Transport robe kontejnerima širom sveta je usluga koju naša kompanija nudi po jako povoljnim cenama.

Saradnja koju imamo sa velikim brojem brodarskih agencija širom sveta nam omogućava da u najkraćem roku obezbedimo brodski transport kontejnerima svih vrsta robe.

Transport robe u kontejnerima organizujemo u više oblika u zavisnosti od vaših potreba, a po principu:

  • Punih kontejnerskih utovara (FCL)
  • Zbirnog kontejnerskog transporta (LCL)

 

Zbirni transport robe organizujemo za klijente koji imaju malu količinu robe za transport, pa se više malih pošiljki pakuje u zbirni kontejner i samim tim snižava cena transporta robe. Kod zbirnog transporta robe, ne postoji ograničenje u vidu minimuma robe koja može biti transportovana.

Sa ponosom možemo istaći da sarađujemo sa mnogim velikim lukama u Jugoistočnoj Evropi među kojima su: luka Konstanca, Koper, Rijeka, Bar, Solun, Hamburg i Beograd. Ovde se ne završava lista partnerskih luka jer takođe sarađujemo i sa svim važnim lukama širom sveta koje se nalaze u Kini, Tajvanu, Singapuru, Tajlandu, Koreji, Indiji i Australiji.

Roba koja se transportuje u našim kontejnerima je potpuno osigurana ugovorom o transportu koji potpisujete sa našom kompanijom. Sigurnost vaše robe je nama najbitnija, zato smo omogućili svim klijentima dodatno osiguranje u saradnji sa osiguravajućim kućama Basler i Uniqa.

Pored samog transporta robe kontejnerima, organizujemo i sve prateće aktivnosti koje idu uz transport, a to su:

  • Obezbeđivanje kontejnera prilikom transporta
  • Pakovanje i obezbeđivanje robe unutar kontejnera
  • Prevoz do odredišne luke i od odredišne luke do željene adrese
  • Izdavanje svih potrebnih dozvola i dokumentacije
  • Izvršavanje carinskih procedura
  • Obaveštavanje klijenata o stanju i lokaciji robe tokom samog transporta

 

Ukoliko vam je potreban skladišni prostor pre ili nakon samog transporta robe, mi vam možemo obezbediti da roba bude sigurna u svakom trenutku u bilo kom delu sveta putem partnerske mreže koju imamo. Pored toga, naša kompanija ima preko 1000m² skladišnog prostora koji je prilagođen čuvanju svih vrsta robe, čak i specijalnih i opasnih roba koje transportujemo.

U svakom trenutku možete znati gde se nalazi roba uz pomoć GPS tehnologije koja se nalazi u svakom kontejneru koji šaljemo. Na taj način možete biti sigurni u bezbednost i rok isporuke robe koju transportujete kontejnerima.