Međunarodni transport robe

 

Ukoliko vam je potreban međunarodni transport robe, naša kompanija će vam to omogućiti, o kojoj god destinaciji da je reč. Mi stižemo do destinacija koje su nedostupne brojnim transportnim kompanijama, špediterima i uvoznicima.

Zahvaljujući širokoj mreži pouzdanih partnera, možemo vam garantovati da ćemo vašu robu prevesti u najkraćem mogućem roku, bez potrebe da dodatno plaćate njeno skladištenje. Na raspolaganju su vam sve vrste transporta – drumski, avio, železnički i vodni.

Međunarodni transport robe u zavisnosti od vaših potreba može biti direktan (vazdušni, vodni, drumski ili železnički) pri čemu se smanjuju troškovi i vreme transporta. Kombinovani transport robe se preporučuje za duže relacije, pa možete započeti međunarodni transport kombijem a završiti ga avionom.

U skladu sa vašim potrebama možemo organizovati i kontejnerski transport robe, u okviru kog se posebno izdvaja naša usluga zbirnog transporta robe. Ovaj vid transporta je najpogodniji kada je potrebno da se preveze mala količina robe, zato što pritom ne plaćate zakup celog transportnog vozila.

Ukoliko se odlučite za naš međunarodni transport i špedicija je uključena kao prateća usluga, zajedno sa distribucijom, preuzimanjem i isporukom robe, pakovanjem i obavljanjem carinskih procedura.

Kada je u pitanju međunarodni transport dozvole su nešto o čemu se mora voditi računa, a mi ćemo izvaditi sve što je od njih potrebno i propremiti neophodnu dokumentaciju.

Ono što takođe nudimo jeste međunarodni transport automobila, tačnije transport vozila u zemlji i inostranstvu. Moguće je i dodatno osiguranje robe, a mi vas redovno obaveštavamo o prispeću i trenutnom stanju pošiljke. Status pošiljke možete pratiti i sami, u realnom vremenu, putem GPS-a.

Ukoliko želite bezbedan i efikasan međunarodni transport vaše robe, obratite nam se, i mi ćemo se na profesionalan način pobrinuti da sve bude kako treba.

Ukoliko vas interesuje u koje države vršimo medjunarodni transport robe pogledajte na na sledećim linkovima: Afrika, Australija, Azija, Južna Amerika, Severna Amerika i Evropa.