Afrika

Transport robe iz Afrike, a takođe i u Afriku je postao jako popularan poslednjih godina usled velikog razvoja koji doživljavaju Afričke države. Tako smo poslednjih godina imali povećan broj zahteva za transpor robe u Afriku.

Zemlje za koje smo imali najveći broj zahteva za transport su: Angola, Južnoafrička republika, Egipat, Tunis i Maroko. Pored ovih država, mi vršimo transport i u ostale Afričke države.

Višegodišnje iskustvo koje imamo u transportu robe u Afriku iz svih delova sveta, nam omogućava da vršimo transport robe svim tipovima saobraćaja, među kojima su:

  • Avionski transport robe
  • Kontejnerski transport robe

 

Transport robe u kontejnerima moguće je izvršiti u dva vida, a to su pun kontejnerski utovor i zbirni kontejnerski transport.

Šta je to zbirni kontejnerski transport?

Zbirni kontejnerski transport robe je pogodan ukoliko želite da transportujete manju količine robe, jer pakujemo manje pošiljke većeg broja klijenata u jedan kontejner i na taj način smanjujemo vaše troškove transporta.

Izrada drvenih fumigiranih sanduka

Jedna od usluga na koje smo jako ponosni i možemo vam ponuditi je i izrada drvenih fumigiranih sanduka. Ovi sanduci poseduju poseban pečat i sertifikat, koji naša kompanija poseduje za izradu fumigiranih sanduka. Fumigacija je poseban postupak dezinsekcije vrlo opasnim hemikalijama.

Još jedna mogućnost je i pakovanje robe na plastične palete, pri čemu je roba vakumirana streč folijom. Na ovaj način se može uštedeti na ukupnim troškovima transporta.

Robu možemo preuzeti na bilo kojoj lokaciji u Srbiji i svetu i transportovati je na bilo koju adresu u Africi, putem usluge transporta od vrata do vrata. Ovakvu uslugu nam omogućava odlično opremljen vozni park i stručno osoblje, kao i partneri širom sveta.

Pored usluge transporta robe širom Afrike, nudimo i dodatne usluge u koje spadaju:

  • Podrška u logističkom planiranju celokupnog transporta
  • Pomoć u pakovanju robe
  • Skladištenje robe na bilo koji rok bilo gde u svetu
  • Prikupljanje celokupne carinske dokumentacije
  • Međunarodne selidbe po sistemu “ključ u ruke”

 

Sigurnost robe koje transportujemo je obezbeđena ugovorom o tranportu koji potpisujemo, pa mi odgovaramo za svaku nezgodu od trenutka kada preuzmemo robu. Ukoliko vam je potrebno dodatno osiguranje, uz pomoć partnerstva sa Uniqa i Basler osiguravajućim kućama možemo vam ponuditi dodatno osiguranje robe.

Ukoliko vas interesuje u koje afričke države vršimo transport robe, to možete saznati ovde.