Avio i kontejnerski transport robe u Egipat

 

Egipat je afrička država koja doživljava jedan od najvećih rastova u poslednjoj deceniji. Ovaj rast uslovljen je odličnim geografskim polažajem zemlje, kao i bogatim rezervama nafte i proizvodnjom tekstila.

Transport robe u Egipat je dosta čest, a tranpsort robe iz Egipta još češći. Uz pomoć dugogodišnjeg iskustva tranporta robe iz ove afričke države, možemo ponuditi avio i kontejnerski transport robe po veoma povoljnim cenama i u najkraćem mogućem roku.

Sva neophodna oprema, kao i širok spektar vozila u voznom parku naše kompanije, su odlična preporuka za transport kako konvencionalnog tereta, tako i specijalne robe, vangabartnih tereta, opasne materije i robe koja zahteva pecifične uslove transporta.

Nije bitno da li robu uvozite iz Egipta ili je izvozite u Egipat, transport robe vršimo po sistemu “od vrata do vrata” i to putem:

 • Avio transporta robe
 • Kontejnerskog transporta robe

Avio transport robe u Egipat

Nudimo vam najefikasniji i najlakši mogući način transporta robe avinom u Egipat, nebitno da li je u pitanju charter pošiljka ili pošiljka na redovnoj liniji. Ono što je sigurno je da će vaša roba stiči bezbedno na odredište u najkraćem mogućem roku.

Kontejnerski transport robe u Egipat

Kontejnerski transport robe se vrlo brzo može izvršiti pomoću dva vida transporta kontejnera, a to su:

 • Zbirni kontejnerski transport (LCL)
 • Transport punih kontejnera (FCL)

 

Zbirni kontejnerski transport preporučujemo svima kojima je cilj da smanje troškove transporta malih pošiljki. Veličina pošiljke nije ograničena, pa veći broj pošiljaka pakujemo u jedan kontejner i na taj način smanjujemo cenu transporta naših klijenata.

Transport punih kontejnera je na drugoj strani takođe možemo organizovati jako brzo i povoljno. Nije bitno da li robu uvozite u Libiju ili je izvozite iz Libije, možete biti sigurni da za vas možemo obezbediti najsigurniji i najbrži mogući prevoz.

U našoj ponudi se nalazi i izrada drvenih fumigiranih sanduka koji su rađeni po svim potrebnim standardim međunarodnog transporta. Ovako nešto nam omogućava veliki broj sertifikata koje posedujemo za fumigaciju i čišćenje transportne ambalaže od insekata i štetočina.

Uz transport robe do željene destinacije, u ponudi imamo i niz dodatnih usluga koje pomažu celom transportu i čine ga još lakšima, a to su:

 • Profesionalni utovar/istovar robe
 • Priprema i osiguravanje robe za transport
 • Nabavka svih vrsta kontejnera
 • Prikupljanje svih vrsta dokumetacije i dozvola
 • Špedicija i carinske procedure
 • Profesionalni logistički konsalting
 • Praćenje pošiljki putem GPS-a

 

Kako naša kompanija poseduje veliki magacinski prostor od preko 1000m2 i pored toga široku mrežu partnera sa skladištima širom sveta, možemo vam ponuditi i skladište robe bilo gde u svetu u najkraćem mogućem roku.

Sigurnost robe je obezbeđena potpisivanjem ugovora o transportu, gde mi pruzimamo odgovornost za robu onog trenutka kada je preuzmemo. Pored ovoga, moguće je i uplatiti dodatno osiguranje kod osiguravajućih kuća Uniqa i Basler sa kojima imamo potpisane partnerske ugovore.