Avio i kontejnerski transport robe u Južnoafričku Republiku

 

Naša kompanija se trudi da Vaša roba stigne do svih delova sveta, pa tako izuzetak ne predstavlja ni Južnoafrička Republika, ili službeno – Republika Južna Afrika. Organizujemo avio i kontejnerski transport robe u Južnoafričku Republiku po najvišim standardima, a najpovoljnijim cenama.

Već godinama je transport robe u Južnu Afriku jedna od redovnih usluga naše firme, koju obavljamo u najkraćem mogućem roku, zahvaljujući upravo iskustvu, kao i mreži pouzdanih saradnika.

Južnoafrička Republika smeštena je na krajnjem jugu afričkog kontinenta, na obalama dva okeana – Atlantskog i Indijskog. Upravo ova zemlja je najrazvijenija na kontinentu, što duguje činjenici da raspolaže brojnim prirodnim bogatstvima, i da je, kada je u pitanju Južna Afrika, investicioni potencijal veliki.

Danas najveći udeo u BDP-u ove zemlje ima tercijarni sektor, ali velike izvozne prihode za Južnu Afriku obezbeđuje tradicionalno snažno rudarstvo, kao i prozvodnja platine, zlata i hroma. Južnoafrička Republika zauzima prvo mesto u svetu po proizvodnji ovih ruda. Ona je takođe svetski lider i kada je u pitanju proizvodnja mangana i dijamanata.

Zahvaljujući navedenim činjenicama, transport robe u Južnu Afriku, ali i transport robe iz Južnoafričke Republike je ono za šta se mnogi naši klijenti odlučuju. Transport u ovoj zemlji podrazumeva drumski i železnički transport, transport avionom, vodeni transport, kao i cevovode za transport nafte.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu, kao i poznavanju tržišta, uslugu koja podrazumeva transport robe u Južnoafričku Republiku vršimo brzo, pouzdano i sigurno, bilo da je reč o avio ili kontejnerskom transportu.

Naša kompanija poseduje svu opremu koja je neophodna za ovakav transport, kao i potrebne dozvole. Osim konvencionalne robe, vršimo i transport rasutog tereta, vangabaritnih tereta, opasnih materija i robe koja zahteva specijalne temperaturne uslove.

Mi transport robe vršimo po principu “od vrata do vrata”, pa će vaša pošiljka biti preuzeta na dogovorenoj adresi i u najkraćem mogućem roku isporučena na adresu primaoca.