Australija

 

Bilo da vam je potreban transport robe u Australiju, ili transport robe iz Australije, naša kompanija je tu da Vam omogući izvršenje te usluge na najvišem nivou, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i mreži pouzdanih saradnika.

Osim što će se transpot vaše robe obaviti u najkaćem roku, mi smo tu da ponudimo i najpovoljnije cene za prevoz vaše pošiljke. Možete se odlučiti za avio transport robe ili transport robe brodom u vidu naše usluge koje podrazumeva kontejnerski prevoz.

Ukoliko izaberete zbirni kontejnerski prevoz poznatiji kao LCL, ova usluga će vam omogućiti međunarodni transport robe po najpovoljnijim cenama, za dugačke relacije. Usluga koja podrazumeva transport punih kontejnera (FCL) obuhvata i sve propratne aktivnosti, pa ne morate brinuti o stvarima kao što su ugovaranje zakupa prostora, pakovanje robe, logistika, dstribucija robe, spedicija, kao i praćenje kretanja broda do luke iskrcaja, i naravno organizacija istovara Vaše robe.

Praćenje Vaše pošiljke tokom transporta je nešto o čemu takođe vodimo računa, a takođe ćemo Vas obaveštavati o njenom statusu tokom puta, kao i o vremenu dospeća Vaše robe na željenu adresu.

Ukoliko je skladištenje robe ono što Vam je potrebno, bilo da je reč o skladištenju pre ili nakon trasporta u Australiju, naša kompanija Vam nudi preko 1000 m2  magacinskog prostora koji je izuzetno moderno i funkcionalno opremljen.

Mi vodimo računa o tome da Vaša roba bezbedno stigne u bilo koji deo Australije, a potpisivanjem ugovora sa našom kompanijom za to dobijate i pravnu garanciju. Ukoliko je klijent zainteresovan, Vašu robu možemo dodatno osigurati u Basler ili Uniqa osiguravajućim kućama.

Naša kompanija poseduje sve što je neophodno da bi Vaša roba sigurno stigla na željenu lokaciju, a to podrazumeva – neophodno znanje, neophodnu opremu i dozvole kao i stručan tim ljudi koji brine o vašim pošiljkama, bilo da je reč o konvencionalnoj robi, transportu specijalnih tereta, rasutog tereta, opasnih materija, kao i robe kojoj su potrebni određeni i kontrolisani temperaturni uslovi tokom transporta.

Ukoliko Vas interesuje u koje države Okeanije obavljamo transport robe, to možete pogledati ovde.