Avio i kontejnerski transport robe Japan

Kao država koja je do početka 90-ih postala druga ekonomska sila na svetu, Japan je sasvim logično destinacija sa dobro razvijenom prometnom mrežom. Postoji veliki broj zainteresovanih za uvoz i izvoz robe iz Japana, a mi smo tu da obezbedimo da na najefikasniji i najbezbedniji način Vašu robu dostavimo do ove zemlje, ili preuzmemo pošiljku iz iste.

Uprkos tome što se može pohvaliti snažnom prehrambenom proizvodnjom, Japan je jedan od najvećih uvoznika hrane u Aziji, pa ne čudi što je transport robe u Japan usluga koja mnoge zanima. Bez obzira na to šta je Vaša pošiljka, mi ćemo je dostaviti na željenu destinaciju, jer smo obučeni za rad sa svim vrstama robe.

Transport robe iz Japana, ali i do njega, nudimo ne samo za konvencionalnu robu, već i za specijalne vangabaritne terete, rasutu robu, robu koja zahteva određenu temperaturu tokom transporta, kao i opasne materije.

Na raspolaganju Vam je kontejnerski transport i transport robe avionom. Uslugu transporta obavljamo po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku, što dugujemo mreži pouzdanih saradnika i višegodišnjem iskustvu.

Najveća ostrva u Japanu povezana su podmorskim železničkim i auto tunelima, a ukupna dužina japanskih puteva iznosi 1 272 000 km. Koju god lokaciju u Japanu da izaberete kao konačno odredište Vaše isporuke, mi ćemo obezbediti uslugu po principu “od vrata do vrata”. To podrazumeva brigu o Vašoj pošiljci od ukrcavanja robe do isporuke na željenu adresu.

Nudimo Vam sve prateće usluge koje transport robe podrazumeva, a to su utovar robe, briga o dokumentaciji i neophodnim dozvolama, obezbeđivanje svih vrsta kontejnera, špedicija, distribucija, praćenje vaše pošiljke, logistika o kojoj brine naš konsalting tim, kao i završni korak, a to je isporuka.

Skladištenje robe u našem magacinskom prostoru, koji se prostire na preko 1000 m2 Vam je takođe na raspolaganju, bilo da Vam je potrebno pre ili nakon trasporta iz Japana. Vaša roba može biti dodatno osigurana kod renomiranih osiguravajućih kuća kao što u Uniqua i Basler, sa kojima imamo potpisane ugovore.