Avio i kontejnerski transport robe Kina

Kina se, kao država za izuzetno razvijenom trgovinom, svakako nalazi na listi zemalja do kojih Vam možemo ponuditi transport robe na najsigurniji i efikasniji način. Možemo se pohvaliti time da smo, kada je u pitanju transport robe iz ove zemlje, jedna od najuspešnijih kompanija u regionu.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, poznavanju tržišta, ali i odličnoj saradnji sa našim partnerima u Kini, možemo da Vam garantujemo najkvalitetniju uslugu po najpovoljnijim cenama.

Bilo da se odlučite za transport robe avionom ili kontejnerski transport vaše pošiljke (puni kontejnerski utovari ili zbirni kontejnerski transport), organizujemo uslugu po princpipu “od vrata do vrata”. To podrazumeva železnički ili drumski transport robe do najbliže luke ili aerodroma, a potom i iskrcavanje Vaše pošiljke i isporuka na željenu adresu.

Kada je u pitanju transport robe u Kinu naše usluge ne podrazumevaju samo transport konvencionalne robe, već i prevoz rasutog tereta, specijalnog tereta poput vangabaritnog, roba koja zahteva određene temperaturne uslove tokom prevoza, kao i transport opasnih materija.

Naša kompanija poseduje svu neophodnu opremu, sve potrebne dozvole i, što je najvažnije, iskustvo za prevoz svih vrsta robe, tako da možete biti sigurni da ćete dobiti uslugu na najvišem nivou, i da će Vaša roba biti potpuno bezbedna.

Transport robe iz Kine, ili do nje, ukoliko angažujete našu kompaniju podrazmeva sve prateće usluge, počeviši od pakovanja robe i priprema za utovar, preko usluga kao što su špedicija, logistika i distribucija robe, do završnog koraka što je svakako – isporuka.

Takođe Vam možemo ponuditi i skladištenje robe. Posedujemo preko 1000 m2 sopstvenog magacinskog prostora, pa Vašu robu možemo ovde čuvati pre ili nakon transporta u Kinu. Nudimo vam garanciju za bezbednost Vaše robe, koju možemo dodatno osigurati.