Avio i kontejnerski transport robe Turska

Kada je u pitanju transport robe u Tursku, kroz nju, ili iz ove zemlje, reč je o usluzi koja je jedna od pririteta za našu kompaniju. Razlog toga je činjenica da Turska povezuje Evropu i Aziju, i time predstavlja komplikovanu mrežu puteva, bilo da je u pitanju vazdušni, vodeni ili drumski transport robe.

Možemo se pohvaliti time da smo, kada je u pitanju transport robe u Tursku, jedan od lidera u Jugoistočnoj Evropi. Za Vas možemo organizovati prevoz svih vrsta robe, bilo da je reč o konvencionalnom teretu, rasutoj robi, specijalnom vangabaritnom teretu, opasnim materijama, ili robi koja se mora prevoziti na određenoj temperaturi.

Transport robe iz Turske je nešto za šta su naši klijenti veoma zainteresovani, a što ne čudi s obzirom na to da je ova zemlja veliki izvoznik hrane, nakita, odeće, sirovina, plastike, lepkova, guma, kao i mašinskih i motornih delova. Kada je hrana u pitanju, proizvodi koji se najčešće izvoze su pistaći, orasi, bademi, čuveni turski ratluk, alva, baklava, mantija, dinja, kao i tuna.

Turska takođa spada u najveće proizvođače srebra i zlata, kao i nafte i prirodnog gasa, kada je u pitanju jugozapadna Azija. Bilo da Vam je potreban uvoz ili izvoz iz Turske, naša kompanija će se pobrinuti da se transport Vaše robe obavi na najbezbedniji način, i po najvišim standardima.

U zavisnosti od toga šta preferirate, možemo organizovati direktni ili kombinovani transport robe, kao i kontejnerski transport. Za Vas pronalazimo najpovoljniju trasu za transport robe u Tursku, vodeći računa o vrsti robe, zadatim rokovima, a naravno i Vašim zahtevima.

Svojim klijentima nudimo i prateće usluge kao što su pakovanje, utovar, skladištenje robe, špedicija, distribucija, carinjenje, kao i kompletna logistika uz pomoć našeg iskusnog konsalting tima.

Dajemo Vam i pravnu garanciju da ćemo transport Vaše robe obaviti u skladu sa dogovorom, kao i da ćemo vam u slučaju nastanka štete istu nadoknaditi.