Evropa

 

Veliko iskustvo koje imamo u transportu robe širom Evrope omogućava nam da ponudimo ovu uslugu po najpovoljnijim cenama, u najkraćem roku i sa najvećom sigurnošću. Ugovorima koje imamo sa velikim brojem evropskih prevoznika, možemo garantovati neograničen transport svih vrsta roba bilo gde širom Evrope i Evropske Unije.

U roku od najviše 7 dana možete očekivati da će transport vaše robe biti organizovan. Robu u zemlje Jugoistočne Evrope transportujemo svakodnevno, dok robu za baltkičke zemlje transportujemo jednom nedeljno. Otuda i najveći period čekanja od 7 dana za početak transporta vaše robe.

Ceo transport robe u Evropi možemo organizovati na više načina ili kombinacijom nekih od ovih načina transporta:

 

Posebna usluga koju preporučujemo svima onima koji šalju manje količine robe je zbirni transport robe, čime se može uštedeti novac i vreme. Naime, više manjih pošiljki se stavlja u jednu veliku i na taj način brže i jeftinije transportuje roba širom Evrope.

Veliki vozni park u kome se nalaze vozila raznih tipova, nam omogućava da prevezemo svaku vrstu robe bilo da je to smrznuta roba, rasuti teret, opasne materije ili specijalni teret.

Transport robe se odigrava jako jednostavno po sitemu “od vrata od vrata”. Vi nam javite gde preuzimamo robu i gde je odredište bilo gde u Evropi na koje je vozimo. Sve to jer pored transporta robe, obavljamo i dodatne usluge kao što su:

  • Priprema i utovar robe za transport
  • Po potrebi prevoz do luke, aerodroma ili železnice
  • Istovar robe
  • Priprema neophodne dokumentacije
  • Špediteske i carinske usluge
  • DIstribucija robe
  • Praćenje samih pošiljki tokom transporta
  • Obaveštavanje o trenutnoj lokaciji robe tokom transporta

 

Ukoliko Vam je potrebno skladištenje robe pre, posle ili u toku transporta, možete skladištiti u našem ili magacinskom prostoru naših partnera širom Evrope. Svi magacini su obezbeđeni i sigurni za skladištenje roba svih vrsta i gabarita.

Sva vozila naše kompanije imaju ugrađen GPS sistem, pa je moguće pratiti njihovu, kao i lokaciju robe u svakom trenutku.

Ugovorom o transportu, roba je osigurana od bilo kakve štete onog trenutka kada je preuzmemo od Vas. Ukoliko želite dodatno osiguranje, moguće je da osigurate robu kod osguravajućih kuća Basler i Uniqa sa kojima imamo sklopljene partnerske ugovore.

Ukoliko Vas interesuje u koje države Evrope vršimo transport robe, možete saznati ovde.