Avio i kontejnerski transport robe u Italiju

Naša kompanija skoro od svog osnivanja kao jednu od svojih usluga nudi transport robe u Italiju, pa je ovo deo naše standardne ponude. S obzirom na razvijenost ove države, i činjenicu da je privredni rast koji ona ostvaruje još od početka 80-ih među najvećima unutar EU, ne čudi što postoji veliko interesovanje naših klijenata za transport robe do nje, ali i transport robe iz Italije.

Italija je zemlja koja se ubraja među 10 najvećih svetskih kupaca strateških sirovina i minerala, pa za ove, kao i druge pošiljke, možete izvršiti uvoz ili izvoz uz pomoć naše kompanije, na najbezbedniji i najefikasniji način.

Osim samog transporta, nudimo vam i prateće usluge kao što su preuzimanje robe, pakovanje Vaše robe i priprema za transport, regulisanje svih neophodnih dozvola i priprema kompletne dokumentacije, regulisanje carinskih procedura, špedicija, distribucija, skladištenje, obaveštavanje klijenata o statusu pošiljke, a ukoliko vam je potrebna logistika tu je naš specijalni konsalting tim.

U zavisnosti od Vaših potreba, transport robe se može organizovati na različite načine, pa su opcije:

Direktni transport robe – Prilikom koga se koristi samo jedan vid saobraćaja, bilo da je u pitanju transport robe avionom, železnicom, vodenim putem ili drumski transport robe. Na ovaj način smanjujemo troškove i vreme transporta, tako što izbegavamo prepakivanje robe i dodatni pretovar.

Kombinovani transport robe – Podrazumeva kombinovanje navedenih modela saobraćaja, pa se na primer nešto što započne kao avio transport robe na kraju može dostaviti drumskim saobraćajem. Ovo je dobar izbor za međunarodni saobraćaj na duže relacije.

Kontejnerski transport – Kontejner kao vid transporta se može organizovati i kao direktni i kao kombinovani prevoz. Posebno se izdvaja usluga zbirnog transporta robe koji je najpogodniji za male količine robe.

Kada je u pitanju transport robe u Italiju, ili iz nje, naša kompanija zahvaljujući stalnim investicijama u dobre partnerske odnose može da garantuje najviši kvalitet usluge, sigurnost Vaše robe i profesionalnost našeg stručnog tima.