Avio i kontejnerski transport robe Nemačka

 

Zbog velike potrebe za transportom robe u Nemačku, naša vozila svakodnevno transportuju robu u sve delove ove zapadno evropske države.

Organizujemo prevoz robe svih vrsta u najkraćem mogućem roku iz bilo kog mesta u svetu, i sve to po najpovoljnijim cenama. Dugogodišnje iskustvo nam omogućava da obezbedimo transport robe u Nemačku na više načina, u zavisnosti od vaše želje i potreba.

U zavisnosti od vrste tereta, roka isporuke i vaših želja možemo organizovati transport robe kao:

Direktni transport – ovaj transport koristi samo jedan vid prevoza i to drumski, železnički i vodni čime se može postići velika brzina transporta robe.

Kombinovani transport je transport koji se preporučuje kod dužih relacija, jer kombinuje različite modele saobraćaja. Ovim vidom transporta se može postići velika ušteda u ukupnim troškovima.

Zbirni transport u kontejnerima smo u mogućnosti da ponudimo svim klijentima koji šalju manju količinu robe. Na ovaj način se više manjih pošiljaka transportuje u jednom zbirnom kontejneru, ćime se ostvaruje velika ušteda u troškovima transporta.

Zbog velikog broja specijalizovanih vozila za transport, u mogućnosti smo da ponudimo transport svih vrsta robe, od konvecionalnog tereta do specijalnog tereta i opasnih materija.

Pored samog transporta robe u Nemačku, organizujemo i dodatne usluge među kojima su:

Pakovanje robe u skladu sa vidom transporta

  • Profesionalni utovar i istovar transportovane robe
  • Prikupljanje i obradu sve potrebne dokumentacije
  • Špediterske usluge
  • Profesionalni konsalting u logistici
  • Skladištenje robe

 

Još jedna od usluga pored transporta robe je i organizacija svih vrsta selidbi kako poslovnih tako i stambenih prostora svojim specijalizovanim vozilima.

Sva roba koju transportujemo u Nemačku je osigurana ugovorom o transportu koji potpisujemo, čime odgovaramo za ceo teret tokom transporta. Ukoliko je potrebno, moguće je dodatno osiguranje robe kod osiguravajućih kuća Basler i Uniqa sa kojima imamo partnerski ugovor.

U svakom trenutku možete znati gde se nalazi roba koju transportujemo, putem GPS tehnologije koja je ugrađena u sva vozila. Tako možete znati trenutak isporuke robe i biti sigurni da je roba na pravom putu.

Zbog velikog interesovanja, transport robe najviše obavljamo u sledećim nemačkim gradovima:

  1. Berlin
  2. Minhen
  3. Franfurt