Avio i kontejnerski transport robe Švedska

 

Organizovani transport robe u Švedsku vršimo na nedeljnom nivou. U mogućnosti smo da po najpovoljnijim cenama i u najkraćem mogućem roku organizujemo prevoz svih vrsta robe u ovu skandinavsku državu.

Robe koje najčešće dovozimo iz Švedske su drvo, papir, gvožđe, čelik i automobili, ali smo u mogućnosti da transportujemo i svaku drugu vrstu robe iz i u ovu razvijenu državu.

Uz pomoć široke partnerske mreže koju imamo u svetu, možemo vašu robu transportovati iz bilo kog dela sveta u najkraćem mogućem roku.

Vid i način transporta može biti različit, a sve zavisi od količine robe, zadatih rokova i početne kao i krajnje destinacije. Tako transport robe u Švedsku možemo organizovati kao:

Direktni transport robe – je vid transporta u kome se roba prevozi jednim vidom prevoza(drumski, železnički, avio ili vodni), čime se postiže velika brzina isporuke

Kombinovani transport robe – na drugoj strani uključuje kombinaciju više različitih vidova transporta, što ga čini povoljnim za duže relacije jer štedi vreme i troškove transporta

Zbirni kontejnerski transport robe – preporučuje se svima kojima nije bitno vreme isporuke, a žele da uštede na ukupnim troškovima transporta. Kod ovog vida transporta, više manjih pošiljaka se transportuje u zbirnom kontejneru bez ograničenja u veličini celokupnog tereta koji se prevozi.

Pored samog transporta svih vrsta roba u Švedsku, nudimo i dodatne usluge među kojima su:

  • Pakovanje robe u skladu sa vidom transporta
  • Profesionalni utovar i istovar transportovane robe
  • Prikupljanje i obradu sve potrebne dokumentacije
  • Špediterske usluge
  • Profesionalni konsalting u logistici
  • Skladištenje robe

 

U mogućnosti smo da prevezemo sve vrste tereta, od konvencionalnog do specijalnog tereta koji zahteva posebne uslove zahvaljujući specijalizovanim vozilima koje imamo u svom voznom parku.

Ukoliko vam je potrebno skladištenje robe pre ili nakon samog transporta, možemo vam obezbediti skladišni prostor u bilo kom delu svetu uz pomoć razgranate mreže partnera.

Sva roba koju transportujemo je osigurana ugovorom o transportu koji potpisujemo, pa smo odgovorni za robu tokom samog transporta. Moguće je i dodatno osiguravanje robe kod Basler i Uniqa osiguravajućih kuća, sa kojima imamo potpisane partnerske ugovore.