Južna Amerika

 

Iako vam prevoz robe preko okeana, verovatno zvuči daleko i komplikovano, uz nas je to mnogo jednostavnije. Naša kompanija je već dugo lider kada je u pitanju transport robe u Južnu Ameriku, i možete biti sigurni da ćete dobiti uslugu na najvišem nivou.

Višegodišnje iskustvo kada je u pitanju avio transport robe u Južnu Ameriku, ali i kontejnerski, kao i transport robe iz Južne Amerike, omogućava nam da Vam pomognemo o budemo Vaš partner tokom uspostavljanja kontakta i širenja poslovanja na ovo tržište.

Pouzdanost, kao i sigurnost su nešto na šta možete da računate kada su naše usluge u pitanju, a uz to vam garantujemo kvalitetnu uslugu po vrlo konkurentnim cenama. Možemo Vam omogućiti najlakši i najefikasniji način transporta na dva načina:

  • Avio transport robe
  • Kontejnerski transport robe (LCL i FCL)

Šta je zbirni kontejnerski transport (LCL)?

LCL omogućava jeftin transport robe kontejnerima kada su u pitanju manje količine robe, a duge relacije. Ovo je odlično rešenje u slučaju kada Vam je bitno da se transport robe obavi po što nižoj ceni, kada vreme isporuke nije od veće važnosti, i u uslovima kada paket zahteva deo prostora kontejnera.

Šta je transport punih kontejnera (FCL) ?

Ovakav način za transport robe u Južnu Ameriku obuhvata čitav niz aktivnosti, počevši od ugovaranja zakupa prostor na kontejnerskom brodu pa sve do organizacije istovara.

Takođe vršimo izradu drvenih fumigiranih sanduka, a uz njih naravno idu i validan pečat i sertfikat ovlašćene firme, a sve u skladu sa Međunarodnim standardom fitosanitarnih mera. Proces fumigacije (uništavanje isekata opasnim hemikalijama) mogu vršiti samo firme koje su za to ovlašćene, i koje za to poseduju stručan kadar. Roba se može pakovati i na plastične palete.

Skladištenje, distribucija, kao i transport robe obavljaju se na teritoriji cele Južne Amerike, bilo da su u pitanju manje pošiljke, vangabaritni i specijalni tereti, vredna roba kao što su nakit i umetnička dela, ali i opasne materije koje zahtevaju posebna vozila i način obezbeđenja pošiljke. Transport robe se može obaviti i za hranu i posebne sirovine, biljke i životinje, kao i posmrtne ostatke.

Ukoliko Vas zanima u koje države Južne Amerike obavljamo transport robe, možete pogledati ovde.