Avio i kontejnerski transport robe u Kanadu

 

Kanada je jedna od ekonomski najrazvijenijih i najbogatijih država na svetu, pa ne čudi nimalo činjenica da se nalazi među prvih deset država sveta po obimu trgovine. Upravo zbog toga je veoma tražen i transport robe do Kanade, kao i iz nje, što je još jedna od usluga koje možemo da ponudimo.

Kanada je jedan od najvećih svetskih snabdevača poljoprivrednim proizvodima. Iz ove zemlje dolaze značajne zalihe pšenice, uljane repice, kao i drugih žitarica. Kanada je najveći svetski proizvođač cinka i uranijuma, a takođe je lider kada su u pitanju zlato, nikl, olovo i aluminijum.

Kada je u pitanju veličina teritorije, ova zemlja zauzima visoko drugo mesto. Može se pohvaliti i razvijenom naftnom i drvnom industrijom. Upravo zbog toga je odlična zemlja za uvoz i izvoz robe, pa su tako transport robe iz Kanade i do nje veoma traženje usluge.

Iako je naša kompanija u stanju da omogući prevoz svih vrsta robe, ukoliko vas zanima uvoz ili izvoz iz Kanade poželjno je da se pre toga upoznate sa carinskim procedurama koje važe za ovu zemlju, jer određeni proizvodi ne smeju da se uvoze.

U Kanadu ne možete uvesti eksploziv, različite vrste oružja, vatromet, municiju, kao ni pojedine vrste voća i povrća. Naša kompanija se brine o kompletnoj carinskoj proceduri, pa sigurno nećete imati nikakve probleme i komplikacije kada je u pitanju transport robe u Kanadu.

Obezbeđujemo Vam najbolje uslove za transport Vaše pošiljke za koju god našu uslugu da se odlučite. Nudimo Vam:

  • Uvoz i izvoz robe iz/u Kanadu
  • Avio transport malih i brzih pošiljki
  • Međunarodni prevoz vangabaritnog tereta
  • Kombinovani kontejnerski transport za prekookeanske destinacije
  • Kompletna logistika za koju je zadužen naš stručni tim

 

Bilo da izaberete avio transport robe ili kontejnerski transport robe u Kanadu, mi ćemo se po najpovoljnijoj ceni pobrinuti da Vaša pošiljka stigne u ruke primaoca. Vodimo računa i o dodatnim uslugama kao što su preuzimanje i pakovanje robe, utova, špedicija, distribucija, i sama isporuka na željenu adresu. Takođe ćete biti redovno informisani o statusu Vaše pošiljke.

Transport robe možete obaviti u ili iz sledećih gradova Kanade: Toronta, Montreala, Vankuvera, Kalgarija, Kvebeka i Vinipega.