Transport robe u Vašington


Vašu robu prevozimo do Sjedinjenih Američkih Država, što svakako podrazumeva i glavni grad – Vašington. Nudimo Vam avio i kontejnerski transport robe u Vašington na najbrži i najefikasniji način.

Glavni grad SAD-a je ujedno i sedište Svetske banke, Međunarodnog monetarnog fonda i Organizacije američkih država. Vašington se može pohvaliti ekonomijom u usponu. Reč je o gradu koji je lider u globalnim investicijama u nekretnine, odmah iza Londona, Njujorka i Pariza.

Ukoliko ste zainteresovani za transport robe iz Vašingtona ili do njega, mi ćemo Vam izaći u susret bez obzira na to o kakvoj vrsti pošiljke je reč. Naša kompanija obavlja transport manjih pošiljki koje ne zauzimaju previše tovarnog prostora, skupocenog nakita, raznih umetničkih dela, biljki i životinja, hrane, sirovina i ostale robe koja zahteva specifične uslove putovanja, specijalnih vangabaritnih tereta, opasnih materija, kao i posmrtnih ostataka.

Nudimo Vam kontejnerski i avio transport robe u Vašington. Pored standardnog avionskog prevoza robe možemo obaviti zbirni kontejnerski transport ili transport punih kontejnera, u zavisnosti od tipa Vaše robe, ali i ličnih preferencija.

Mi ćemo Vam uz sam transport pružiti i niz dodatnih usluga, kao što je na primer skladištenje robe na kratak ili duži vremenski period u našem magacinskom prostoru, bilo da vam je skladištenje potrebno pre ili posle transporta do Vašingtona.

Naš stručni tim će Vam obezbediti i logističku podršku tokom celog procesa transporta robe, pakovanje specijalnim folijama kako bi Vaša roba bila maksimalno zaštićena i od sunca, kao i brigu u kompletnoj carinskoj dokumentaciji.

Mi ćemo robu preuzeti na dogovorenoj destinaciji, utovariti je i spremiti za transport, voditi računa o stvarima kao što su obezbeđivanje robe, logistika, špedicija, distribucija i, naravno, sama isporuka Vaše pošiljke. Naša usluga se vrši po principu “ključ u ruke”, tako da ćemo Vam pošiljku i dostaviti na dogovorenu adresu primaoca.

Garantujemo maksimalnu bezbednost Vaše robe, kao i nivo usluge na najvišem nivou, po najpovoljnijoj ceni!