Železnički transport

 

Naša kompanija je u mogućnosti da ponudi organizaciju železničkog transporta iz svakog mesta u Srbiji ili Svetu jako pouzdano, povoljno i efikasno.

Kako je prevoz robe železnicom jedan od najekonomičnijih vidova transporta, potrudili smo se da se povežemo sa svim vodećim svetskim operaterima železničkog saobraćaja. To je i razlog naše sposobnosti da ponudimo siguran prevoz robe železnicom.

Železnički transport robe možemo organizovati u vidu direktnog i kombinovanog transporta. Kombinovani transport podrazumeva uparivanje železničkog sa drugim vrstama transporta, kao što su drumski, avio i vodeni ako je to potrebno.

Ukoliko mesto preuzimanja robe nema železničku stanicu, naša kompanija obezbeđuje potpuni transport do prve železničke stanice. Sve što je potrebno je da nam kažete gde preuzimamo robu i koja je krajnja adresa njene dostave, a sve ostalo je na nama da organizujemo.

Moguće je organizovanje transporta robe u pojedinačnim vagonskim pošiljkama, grupama kola i maršutnim vozovima. Takođe, transport vršimo običnim ili specijalnim vagonima u zavisnosti od vrste robe koja se transportuje.

Posebno smo specijalizovani za prevoz svih vrsta vozila na specijalnim platoima koji se postavljaju na vagone radi bezbednog transporta.

Veliko iskustvo i oprema uz odgovarajuće dozvole nam omogućavaju da u ponudi imamo i železnički transport opasne robe i specijalnog tereta velikih dimenzija.

Usluga železničkog transporta ne ide sama, jer uz nju obavljamo i veliki broj propratnih aktivnosti kao što su:

  • Utovar, istovar i priprema robe za železnički transport
  • Prikupljanje neophodnih dozvola i dokumentacije
  • Obavljanje carinskih procedura
  • Obezbeđujemo ceo transport i
  • Pružamo informaciju o vremenu dospeća robe

 

Naša kompanija poseduje veliki skladišni prostor od preko 1000m2, kao i partnerstvo sa velikim brojem skladišta širom sveta, pa smo u mogućnosti da ponudimo uslugu skladištenja robe i pre i posle železničkog transporta.

Ugovorom o transportu robe koji potpisujemo pre samog transporta sa klijentima, vaša roba je obezbeđena i mi odgovaramo za njenu sigurnost. Ukoliko ipak želite da se i dodatno osigurate, to je moguće uraditi kod osiguravajućih kuća Basler i Uniqa sa kojima imamo potpisane partnerske ugovore.